Дизайн на притежателя на мобилен телефон за арматурното табло на автомобила, Нескользящая Автомобилна поставка за мобилен телефон за безопасно шофиране смартфон?

Дизайн на притежателя на мобилен телефон за арматурното табло на автомобила, Нескользящая Автомобилна поставка за мобилен телефон

BGN 3.00

Наличност

Лесен за употреба, лесен за работа, по-сигурен и надежденДвустепенни зона мека пластична деформация, която може да бъде адаптирана към различни автомобилен извити повърхности.Обърнете телефона на 90 градуса, обтегач прибран, както и за телефон се извиква.На няколко места в автомобила могат да се избират свободно и залепени в съответствие с различните нужди.Лесен за употреба, лесен за работа, по-сигурен и надежден.Двустепенни зона мека пластична деформация, която може да бъде адаптирана към различни автомобилен извити повърхности.Обърнете телефона на 90 градуса, обтегач прибран, както и за телефон се извиква.На няколко места в автомобила могат да се избират свободно и залепени в съответствие с различните нужди.Удобен, лесен за употреба, безопасен и надежден. Двустепенни зона на деформация мека пластмаса, която може да бъде адаптирана към различни автомобилен извити повърхности. Обърнете телефона на 90 градуса, обтегач прибран, както и за телефон се извиква.На няколко места в автомобила могат да се избират свободно и се поставят в съответствие с различните нужди. Еднократна настройка, лепило индустриална здравина, не са обект на повторна употреба, ако removed.Име : Скоба за мобилен телефон.


Параметри на продукта

Може и да ви хареса